CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA DISTÀNCIA DE TERRES DE L’EBRE.

Fa 7 anys
Diumenge el matí es va disputar a Sant Carles de la Ràpita el Campionat de Catalunya de mitja distància, el CN Vic ETB, hi va participar amb un nombre important de triatletes. En categoria masculina va destacar Martí Quer setè classificat, Adrià Brunet 11è i Arnau Bellapart 21è, ells tres van aconseguir el segon lloc per equips. En categoria femenina, la Veronica Avene, va fer tercera absoluta i per tant va pujar el podi del Campionat de Catalunya. Les distàncies eren 3000 metres de natació, 80 quilòmetres de bici de carretera i 20 quilòmetres de cursa a peu. La cursa va estar mercada per un fort vent que va dificultar el tram de bici.