CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ, ÁGUILAS(MURCIA). PEP DE LA MORA 3R. GGEE 35-39

Fa 9 anys
El passat cap de setmana 13 i 14 de setembre es va disputar a la localitat murciana d’Águilas el campionat d’Espanya de triatló olímpic(1500/40/10). Tres van ser els representants del VIC-ETB amb sort diversa per cada un d’ells.

Dissabte a les 16:00 i sota una forta calor, va tenir lloc la sortida en categoria elit femení, Núria Peix va ser l’encarregada de lluir els colors del VIC-ETB. La Núria va estar fins la T2 al grup cap davanter, després d’una natació al on van quedar 8 unitats al capdavant i on a la 5a.volta, de les 7 que constava el tram en bici, es va unir un 2n. Grup de 8 unitats més que es van disputar la prova al segment de cursa a peu. En aquest és on la Núria va patir molt i va classificar-se en una 28a.posició final.

A les 18:00 del mateix dia es va disputar l’elit masculí, torn pel sub23 Pau Moreno, que després d’una bona natació va veure com se li va acabar la prova abans d’hora per una punxada a la roda davantera a la 5a.volta del tram en bici.
L’endemà diumenge va ser torn pels grups d’edat(GGEE), i on el representant del VIC-ETB Pep de la mora del GGEE 35-39 va aconseguir la 3a.posició, aquesta va ser fruit d’una bona natació al grup capdavanter, una bici on es va formar un grup de 50 unitat amb 35 del mateix GGEE que en Pep i una T2 multitudinària que va donar lloc a una cursa a peu d’eliminació on en Pep de la Mora va aconseguir pujar al podi en 3a. posició.