CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ ESPRINT A PONTEVEDRA MARTA SÁNCHEZ I NÚRIA PEIX PARTICIPEN EN LA CATEGORIA ELIT.

Fa 8 anys
Dissabte a la tarda es va celebrar a Pontevedra, el campionat d’Espanya de triatló esprint, 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici i 5 quilòmetres de cursa a peu. El CN Vic hi va participar en la categoria  elit femení amb Marta Sánchez que va acabar a la setzena posició amb un temps de’1h 6 min i Núria Peix la 22a amb un temps d’ 1h 8 minuts, molts bons resultats de les dos triatletes del club competint amb les millors de l’estat espanyol.

Diumenge el matí la Marta Sánchez va participar al triatló internacional Garmin de Barcelona, el triatló de distància olímpica, 1500 metres de natació, 40 quilòmetres de bici i 10 quilòmetres de cursa a peu. Va aconseguir un excel·lent quart lloc en un dels triatlons amb més nivell de Catalunya.