CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR DE NATACIÓ.

Fa 9 anys
UNA FINAL A, I TRES DE B EL MÉS DESTACAT DEL CN VIC.

Des de dijous fins diumenge es van celebrar a la ciutat andalusa de Cadiz, els Campionats d’Espanya de natació infantil i júniors. El CN Vic hi va participar amb tres nedadors, Samar Khacha i Oriol Moreno en categoria júnior i Martina Moreno amb categoria Infantil.
Samar va aconseguir una final A a la prova de 200 estils, aconseguint la vuitena posició amb un temps de 02.25.22. Dues finals B a les proves de 400 estils i 100 papallona. A la prova de 400 estils amb un temps de 05.08.09 va acabar al quart lloc  de la final B. A la prova de 100 papallona amb un temps de 01.06.22 va aconseguir la tercera posició de la final B.

Oriol Moreno a la prova de 400 lliures, amb un temps de 04.18.41, va acabar 38è de la seva categoria. A la prova de 200 lliures amb un temps de 02.00.59 va fer la seva millor marca personal i va ocupar el 35è lloc.

Martina Moreno a la prova de 200 papallona, va fer la seva millor marca personal ,02.32.01,  va nedar la final B de la seva categoria ocupant el quart lloc de la final.