CAMPIONATS D’ESPANYA INFANTIL DE NATACIÓ.

Fa 9 anys
Del 24 al 27 de  Juliol s’han celebrat els campionats d’Espanya de Natació de la categoria Infantil. El CN Vic hi ha participat amb 3 nedadors,Oriol Moreno, Martina Moreno i Neus Armengou.
L’Oriol Moreno és el que ha  nedat més tres proves,el primer dia els 1500 lliures aconseguint la 20ª posició de la seva edat i aconseguint la millor marca personal amb un temps de 17.19.54. El tercer dia de campionat va ser el torn dels 400 lliures.El tercer dia de campionat va ser el torn dels 400 lliures és va clasificar al 42è lloc amb  un temps de 04.24.40. L’últim  dia de campionats va nedar la prova de 200 lliures finalitzant el 46è de la seva edat amb un temps de 02.04.15.
Les dues noies nedaven la mateixa prova els 200 papallona, Martina Moreno va aconseguir la seva millor marca personal  rebaixant amb 4 segons l’anterior, amb un temps de 02.41.74 va ocupar la 22ª posició de la seva edat. No va tenir tanta sort la Neus Armengou que va pujar la seva marca personal i amb un  temps de 02.45.53 va ocupar el 38è lloc.