COPA DEL REI DE TRIATLÓ. GRAN DEBUT DEL VIC-ETB ACONSEGUINT LA QUARTA POSICIÓ

Fa 8 anys
El CN Vic ha fet historia, l’equip de triatló masculí va aconseguir la quarta posició a la copa del rei de triatló, celebrada a Oropesa.

Dissabte a la tarda, es va disputar la competició de triatló, on hi participaven els millors clubs d’Espanya, i el Vic amb l’equip format per Pep de la Mora, Joan Ruvireta, Iñaki Baldellou, Pau Moreno, Cristian Baizan i Toni Manzaneque, van fer una gran cursa i van aconseguir aquest excel·lent quart lloc.

El triatló es competeix per equips i en forma de contrarellotge, en una distància de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu. Els tres equips que van pujar el podi van ser, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, CIDADE DE LUGO FLUVIAL, ARCADE INFORHOUSE SANTIAGO I EL CN VIC quart per darrere dels tres primers. És doncs un èxit que posa el CN Vic, al mapa del triatló espanyol.

Diumenge al matí, també a Oropesa, es va disputar el Campionat d’Espanya per equips de relleus de triatló.

El CN Vic hi va participar amb l’equip format per Iñaki Baldellou, Joan Ruvireta i Cristian Baizan. La competició és per relleus, cada component de l’equip ha de fer 300 metres de natació, 5,7 quilòmetres de bici i 1,6 quilòmetres de cursa a peu i passar el relleu. La prova que  es feia l’endemà de la copa del rei, aplegava els millors equips i triatletes d’Espanya.

El Vic va aconseguir una meritòria vuitena posició. Amb aquest resultat la secció de triatló rubrica un gran cap de setmana i posa el seu nom a l’elit del triatló espanyol.