DUATLÓ BTT TAVÈRNOLES: PODI DE RAMON SALVANS BOVER!!

Fa 9 anys
El diumenge dia 2 de novembre, el CN Vic juntament amb l’ ajuntament de Tavèrnoles i la Federació Catalana de Triatló, van organitzar la V Duatló de Muntanya. La cursa consta de 5 km cursa a peu/ 20 km BTT/ 3 km cursa a peu. La prova està dins el calendari de la FCT, és puntuable per la lliga de clubs, el circuit català i el circuit de Terra endins. Un total de 191 duatletes van prendre part a la sortida.

A les 10 del matí es donava la sortida desde el camp de futbol de Tavèrnoles, al primer segment de 5 quilòmetres, els tres duatletes que van ocupar el podi, ja van ser els dominadors de la prova, Francesc Freixer( Grup esportiu Esteve), va arribar a la T1 segon classificat però va ser al segment de BTT on va imposar la seva autoritat i ja va deixar la bici per fer l’últim tram de 3 quilòmetres a peu amb molta diferència respecte a el segon classificat, Adrià Noguera(Club triatló Lluçanès). Al final del tercer tram i de la prova, Freixer es va imposar amb un temps d’1:24:12, segon Adrià Noguera amb un temps d’1:26:16 i va completar el podi Adriàn Merino(CTSJ Abadesses) amb un temps d’1:27:45.

A la categoria femenina la prova va ser molt més ajustada i no va ser fins a l’esprint final que no és va decidir la victòria que va ser per Laura Terradas( club triatló Granollers), seguida per Teresa Pons (Prat distance triatló) i Montse Aranda (Prat distance triatló).

La classificació per equips el guanyador a la categoria masculina va ser el Club Triatló Lluçanès, seguit per al CN Reus Ploms i el tercer el Club Medina Triatló. A la categoria femenina va guanyar el Club Triatló Granollers, segon Prat Distance Triatló i el tercer el C.T.S.J. Abadesses.

Del CN Vic ETB va destacar “l’avi” de l’equip Ramon Salvans que va ser segon a la seva categoria la de veterà III. Destacar també EL 16è.lloc d'Arnau Pericas, el 61è. de Sergi Rierola i el 75è. de Toni Casals després d'una punxada.

Aquesta prova era la tercera i última del circuit Terra Endins, després del duatló de Bellmunt i la cursa de Sant Galderic el duatló de Tavèrnoles decidia la classificació general del circuit de Terra Endins i el podi absolut masculí va ser Francesc Freixer primer classificat seguit de Marc Casanovas i Gabriel Crosas.