FRANCESC FREIXER I NOEMI MORENO GUANYADORS DEL DUATLÓ DE TAVÈRNOLES.

Fa 7 anys
Diumenge es va celebrar la setena edició del duatló de Tavèrnoles, duatló organitzat pel CN Vic ETB i l’ajuntament de Tavèrnoles. Un total de 210 duatletes van prendre part a la sortida a les 10 en punt del matí. El duatló era la primera prova de la temporada 2017 de la federació catalana de triatló i puntuable per la lliga de clubs.

Amb un circuit exigent de tres segments, 5 quilòmetres de cursa a peu, 19 quilòmetres de BTT i un últim segment de 2,5 quilòmetres de cursa a peu, Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) en categoria masculina i Noemi Moreno (C.A.Igualada) van ser els guanyadors absoluts. Van completar el podi masculí, Albert Soley (T-Bikes club triatló) i Mario Sinuès (T-bikes club triatló). La cursa masculina va ser molt disputada entre els dos primers classificats des del primer moment de la cursa i no va ser fins al final que en Frances Freixer no es va imposar per només 5 segons per davant de l’Albert Soley.

A la categoria femenina van completar el podi Emma Anderson (Triatletes solidaris) i Teresa Pons (Prat Triatló).

Per equips els guanyadors van ser T-Bikes club triatló en categoria masculina i el Prat Triatló a la categoria femenina.