IÑAKI BALDELLOU FA UN EXCEL.LENT NOVÈ LLOC AL CHALLENGE DE FUERTEVENTURA.

Dissabte al matí el triatleta del CN Vic ETB, l’Iñaki Baldellou, va participar en el Challenge de Fuerteventura, va participar en la categoria Professional i va aconseguir un gran resultat, va fer el novè lloc final, competint amb alguns dels millors triatletes de llarga distància del món. Va fer un tram de natació excel.lent, on va sortir en primer lloc, va dominar de principi a fi els 1900 metres de natació, el tram de bici va lluitar amb gent de molt nivell i va acabar els 90 quilòmetres el novè lloc i finalment els 21 quilòmetres de cursa a peu va mantenir la novena posició.