IÑAKI BALDELLOU TERCER AL CHALLENGE DE POZNAN.

Fa 7 anys
Excel·lent resultat, un cop més en una competició internacional del triatleta del CN Vic ETB, Iñaki Baldellou. El passat diumenge es va celebrar a Poznan (Polònia) una prova més del circuit Challenge, l’Iñaki i va participar en la  distància half a la categoria ELIT, 1900 meteres de natació, 90 quilòmetres de bici de carretera i 21 quilòmetres de cursa a peu.
De bon principi va estar el capdavant de la prova, el segment de natació ja va sortir segon de l’aigua, posició que va mantenir  al tram de bici, només superat pel guanyador de la cursa, David Macnamee ( Gran Bretanya). El tram de cursa a peu, no va poder mantenir el segon lloc i el danès Chris Back va fer segon. L’Iñaki va ocupar el tercer lloc final amb un temps de 3h 58 min.