LA SECCIÓ DE CICLISME COMPETEIX A CASTELLÓ I A GURB.

Fa 8 anys
La secció de ciclisme Jufré Vic ETB, ha participat el cap de setmana amb dos fronts, per una banda a la prova de BTT de grub, i per altre a la copa Manrubia a Castelló.
A Castelló, es va disputar la tercera i quarta etapa de la Copa Manrubia, els joves ciclistes del club van fer una bona actuació, dissabte una CRI de 4,5 quilòmetres i diumenge una etapa en ruta de 45 quilòmetres. Després de les quatre etapes, Albert Nogue va ocupar el 59è lloc i Arnau Casadesus el 121è lloc de la general. Arnau Folch va fer el 63è lloc de la general.

A Gurb a la cursa de BTT van debutar els petits de l’escola, Nil Llopart, Martí Font, Jordi Camps, Lluc Coma, Jan Codina, Marc Icart i Gil Mir. En categoria júnior Guillem Maso va fer 11è i a la categoria màster 50 hi va participar Francesc Xaver Sirera. En Guillem Camps no va poder participar per culpa d'una indisposició