SARA LOHER CAMPIONA D’ESPANYA DE TRIATLÓ MD, RUVIRETA 4RT., BALDELLOU CINQUÈ QUIP MASCULÍ SOTS-CAMPIÓ D'ESPANYA.

Fa 8 anys
Diumenge el matí es va celebrar a València, el campionat d’Espanya de mitja distància, 1900 metres de natació a la platja de la Malvarosa, 90 quilòmetres de bici de carretera i 21 quilòmetres de cursa a peu.

El CN Vic va aconseguir un resultat històric, segons per equips a la categoria masculina elit. Individualment  va destacar la Sara Loher que va guanyar la prova i es va proclamar campiona d’Espanya.

Joan Ruvireta que va acabar quart i l’Iñaki Baldellou que va acabar cinquè, els dos a la categoria elit masculí. Pep de la Mora va ser el tercer home, ocupant el lloc 31è de la general i amb la suma dels tres es va aconseguir el segon lloc per equips.

Adrià Brunet va acabar el 36è de la general també a la categoria elit masculí. Veronia Aveni, va ocupar la 13ª posició a l’elit femení.

Només el club Saltoki de Pamplona va ser millor que el Vic, un minut va separar els navarresos dels vigatans a la classificació.