TRIATLÓ CUNIT. 2 SUBCAMPIONATS DE CATALUNYA I UN 3R.LLOC

Fa 9 anys
Diumenge 22 de juny es va celebrar el triatló de Cunit, Campionat de Catalunya absolut de triatló esprint i per categories, puntuable pel circuit català i lliga de clubs de la FCTRI. El triatló era distància esprint, 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu.

Tres noms van destecar del gran nombre de triatletes del CN Vic que van participar al Triatló de Cunit. Pau Moreno, que va aconseguir el segon lloc a la categoria sub 23 i sisè absolut, per tant es proclama subcampió de Catalunya de triatló esprint. També va aconseguir el subcampionat a la categoria sub 23 Núria Peix a més de fer 4a.absoluta, i Arnau Serradesanferm va aconseguir la tercera posició a la categoria júnior, per tant tercer classificat del Campionat de Catalunya.