TRIATLÓ TUNA RACE BALFEGÓ L’AMETLLA DE MAR I AQUATLÓ PLATJA D’ARO: “ PEP DE LA MORA 4RT.CLASS. ABSOLUT I VIC-ETB MASCULÍ 2N. PER EQUIPS”

Fa 9 anys
El passat dissabte 20 de setembre a les 15:30 es va donar la sortida al triatló olímpic (1500/40/10) de l’Ametlla Tuna race Balfegó. Una primera edició que de ben segur tindrà molt èxit en futures edicions. Tres van ser els representants del VIC-ETB, Toni Manzaneque, Marc Gràcia i Pep de la Mora.

Una natació més llarga del que tocava, prop de 2000m., va fer que les distàncies després del primer segment fossin més grans del normal i els petits grups es definissin molt bé a la T1. En un petit grup de tres unitats, lluitant del 4rt. al 6è. lloc anaven plegats en Pep de la Mora i Toni Manzaneque, després d’una bona entesa en bici va arribar la T2, on en Pep de la Mora va imposar-se a la cursa a peu fins aconseguir el 4rt. lloc. Per darrera en Marc Gràcia que venia de darrera, després de fer la 3a. millor cursa a peu va arribar a meta en 9a. posició, i en Toni Manzaneque patint al darrer segment va arribar en 13a. posició.

Aquests tres resultats van fer que a la classificació per equips masculins el VIC-ETB aconseguís la 2a. posició absoluta, per darrera del Team Calella.

Pel que fa a l’aquatló de Platja d’Aro disputat dissabte i també amb tres integrants del VIC-ETB que van aconseguir classificar-se en 7a.posició de clubs masculins. El resultats individuals van ser: