VI DUATLÓ BTT DE TAVÈRNOLES. FRANCESC FREIXER I LAURA TERRADES CAMPIONS, I EL VIC-ETB MASCULÍ 4RT. CLASSIFICAT.

Fa 8 anys
Diumenge el matí es va celebrar a Tavèrnoles la sisena edició del duatló de muntanya, prova organitzada pel CN Vic ETB i l’ajuntament de Tavèrnoles.

El duatló era la primera provapuntuable pel circuit català i la lliga de clubs 2016 de duatlons de muntanya. La distància va ser esprint 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de btt i 3 quilòmetres de cursa a peu. Un total de 130 duatletes van prendre part a la sortida a les 10 del matí al camp de futbol de Tavèrnoles.
Els guanyadors van ser Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) en categoria masculina i Laura Terrades (Club Triatló Granollers) en categoria femenina. Un any més Francesc Freixer es va endur la victòria a un duatló que coneix i domina perfectament, aquest any però, no va ser fins a l’últim segment de cursa a peu on va aconseguir posar-se primer i aconseguir la victòria. Amb un temps de 1:25:24 va quedar per davant d’Ismael Ventura i Ever Alejandro. Per equips el guanyador va ser Triatló Medina. Per la seva part Laura Terrades la guanyadora femenina ho va fer amb més autoritat i amb un temps de 1:49:21 es va imposar per davant de Teresa Pons i Blanca Valles. Per equips femení el guanyador va ser CERRR Igualada.

Pel que fa els duatletes del Vic, Albert Tarter va fer l’11è, Eduard Rodellas el 17è i Toni Casals el 27è. Per equips el CN Vic ETB va acabar quart.