CONTINUA EL CX I LES ÚLTIMES PROVES DE BTT DE LA TEMPORADA

Fa 4 anys
CX: Diumenge es disputava la segona prova del calendari de ciclocross a la localitat de la Garriga. Circuit molt divertit on l’aigua i el fang van ser el principal protagonista.
Gran participació de la secció de ciclisme del Jufré Vic ETB i bons  resultats en les categories Infantils, aconseguint podis en les categories: Pre-benjamí, Benjamí, Fèmines benjamí, Principiant, Fèmines aleví, Infantil i Fèmines infantil.
Pel que fa les altres categories, destaquem els bons resultats d’Adrià Franquesa (1r cadet) i Lluc Coma (4t júnior).

Copa Gironina BTT: Segona prova del campionat, aquest cop disputada a Serinyà. Circuit molt lent i tècnic, on la velocitat mitja dels primers va ser de 14km/h, cosa que va fer que els participants patissin i disfrutessin alhora de valent. Destacar la segona posició en categoria sub-23 i quarta en cadets.

Open Lleida: Última prova del Open Lleida, celebrada aquest dissabte a Serreta de Corbins. 1a posició sub-23 pel nostre corredor Lleidetà Oriol Muntanyola. En categories Infantils, victòria en Principiant i fèmines Infantil!