TRIATLÓ D’EMPURIABRAVA. VICTÒRIA DE MARTA SÁNCHEZ, PODIS DE BAIZÁN I DE LA MORA.

Fa 8 anys
Diumenge es va celebrar a Empuriabrava el triatló esprint i Olímpic el CN Vic i va participar aconseguint molt bons resultats.

Al triatló esprint, 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici i 5 quilòmetres de cursa a peu, Marta Sánchez va guanyar a la categoria femenina. Cristian Baizan va fer tercer al triatló esprint de la categoria masculina.

Al triatló olímpic, 1500 metres de natació, 40 quilòmetres de bici i 10 quilòmetres de cursa a peu, Pep de la Mora, va fer segon absolut. Destacar també a Rubén Masnou que va fer 1r.sub 50